​Børnegudstjenester

Børnegudstjenester i Odder Sognekirke

Børnegudstjenester. Der er børnegudstjenester fire til fem gange om året. De varer ca. ½ time og ligger på lørdage kl. 10.30.

​Børnegudstjenesterne er en del af skole/kirke og minikonfirmand forløbet, og børnene deltager aktivt i gudstjenesten, som er temabestemt. Hele familien er inviteret og kirkens børnekor medvirker.

Derudover holder vi fastelavnsgudstjeneste i samarbejde med FDF Odder, som starter kl. 17.00 i kirken og derefter tøndeslagning og spisning.

Fire til fem gange om året holdes der dåbsgudstjenester på lørdage kl. 10.30. Kontakt kirkekontoret. 8780 2530

Kirkens fødselsdag fejrer vi med byens daginstitutioner en tirsdag formiddag ved pinsetid. Der er en kort gudstjeneste med sang og fagter og børnene får en fødselsdagsbolle i hånden at gå hjem på.

Den anden torsdag i september inviterer kirken byens børnehaver til en tema gudstjeneste i forbindelse med "Små synger sammen". www.småsyngersammen.dk

Børn, bøn og burger.

Familiegudstjenester for børnefamilier i efteråret 2017.

Vi mødes i kirken til en børnevenlig fortælling og nogle salmer. Derefter spiser vi hjemmelavede burger i kirkecenteret og hygger os sammen.

Pris for mad: Voksne: 30 kr. og børn 15 kr.  Ingen tilmelding.

Der er Børn, bøn og burger torsdag d. 7. september, torsdag d. 5. oktober og torsdag d. 2. november.

Julegudstjenester:

I ​Odder Sognekirke holder vi gudstjenester for alle dagplejer, børnehaver og skoler de sidste 3 uger op til jul.

Her er det julens fortælling der i centrum, og gudstjenesterne tilrettelægges i forhold til de forskellige aldersgrupper.