Babysalmesang

​Babysalmesang er for forældre/bedsteforældre med børn mellem ca. 3 og 12 måneder.

​Vi synger og danser, lytter til musik og puster sæbebobler, vi gynger de små i tæpper og oplever kirkens rum. Babysalmesang er med andre ord både sang og musik, bevægelse og rytmik for baby, med udgangspunkt i salmer.

​​Et forløb strækker sig over 5 gange. En lektion varer 45 min. og efter lektionen er der mulighed for at gå over i kirkecenteret og snakke med de andre på holdet og få en kop kaffe eller te.

​Babysalmesang foregår en formiddag om ugen fra kl.10.00 i kirken og varetages af en af kirkens organister: Nana Kyed, nanakyed@gmail.com

Det er gratis at være med, men husk at tilmelde dig ved at sende en mail.

Hold starter fredag d. 2. november kl. 10.00 og onsdag d. 2. januar 2019 kl. 10.00

Nana Kyed