Du er her: 

Frivillige

​Rundt omkring Odder Sogn stiller en masse frivillige sig hver uge til rådighed, så vi kan styrke arbejdet omkring kirken. De forskellige arbejdsopgaver er ulønnede, men menighedsrådet afholder forskellige arrangementer som tak for indsatserne. Hvis du har lyst til at bidrage eller deltage i det frivillige arbejde kan du herunder læse om de forskellige opgaver og finde kontaktoplysninger på tovholderne.

Du er mere end velkommen til at kontakte dem!

Søndagscafe'en

Er et tilbud til flygtninge bosat i og omkring Odder.

Vi mødes hver søndag eftermiddag fra kl 14-16 og en række frivillige skiftes til at være værter, lave kaffe, snakke, byde på nærvær og give forklaringer på alt fra det danske sprog til begrebet Byfest. Hvis du har lyst til at være med kræver det intet andet end interesse for mennesker og en søndag eftermiddag af og til. Kontaktperson Ann Dahy 2360 0229

Bageholdet

består af tre hold med tre personer på hvert hold, som mødes i kirkecenteret på skift hver 3. mandag kl. 9-11 og bager småkager, boller eller bradepandekager til forskellige kirkelige arrangementer.

Kontaktperson er Rigmor Larsen 86541734.

 

Frivillige til minikonfirmand og skole/kirke undervisning.

Som frivillig hjælper ved minikonfirmand undervisning og kirke/skole samarbejde, er du aktiv med børnene, glad for samvær med børn og hjælper med undervisningen som er en blanding af sang, fortælling, kreative aktiviteter, udflugter, m.m.

Kontaktperson er Jytte Hindballe Sørensen 3022 0856.

Syngepigerne

støtter salmesangen til gudstjenesterne på to af kommunens plejehjem.

Det er præsterne fra Odder Provsti som står for gudstjenesterne og der er organister fra Odder og Gylling Kirker som spiller klaver til salmesangen.

Gudstjenesterne foregår på torsdage på plejehjemmene Stenslund og Bronzealdervej. Af og til med en kop kaffe bagefter.

Du er meget velkommen til at komme og synge med!

Kontaktperson er Maren Markussen 2126 3883.

Fællessang og spisning:

er et samarbejde mellem Odder Valmenighed, Odder Sognekirke og Odder frimenighed som tilbyder fællesspisning seks aftener om året, for alle der har lyst. De frivillige i denne gruppe tager imod tilmeldninger, bestiller og henter maden, stiller borde og stole op, dækker bord, sørger for underholdning og står for oprydning. Gruppen har et planlægningsmøde om foråret og et evalueringsmøde om efteråret. Flere hjælpende hænder er særdeles velkomne! Kontaktperson er Yvette Secher 8654 4345 / 2515 0374. y.j.secher@dukamail.dk