Du er her: 

Beskrivelse af koret

Gospel Happy Moments øver i Odder Sognekirke hver tirsdag kl. 19-21. Koret havde sin opstart i november 2013 og består af ca. 30 sangere. Koret ledes af Lone Boyd og akkompagneres af pianisten, Kristian Larsen

Vores kor er et frirum. To timer hver tirsdag aften fyldes vi med livsglæde og ambition. Det er dejligt at opleve gospelsangen, fordi musikken og tekstens budskab henvender sig til os alle. Når vi synger, er vi som én stor familie. Vi får energi, vi glæder os over at være sammen om musikken og lægger hverdagens udfordringer bag os i de to timer, vi er sammen.

Der optages nye medlemmer i januar og august.

Der er ikke krav om nodekendskab, og der er ikke optagelsesprøve, men det er et krav, at man kan synge rent.

 

​Gospel Happy Moments

Korets navn

Gospel Happy Moments

Øvested

Odder Sognekirke

Øvestedets adresse, postnr og by

Kirkesti 1, 8300 Odder

Korlederens navn  

Lone Boyd

 

 

Beskrivelse af korlederen

Gospelkoret ledes af den dygtige og anekendte jazz- og gospelsangerinde, Lone Boyd, som også leder søsterkoret Joyful Noice i Immanuelskirken i Århus. Derudover er Lone kirkesanger og korleder i Skt.Pauls, Over Hadsten, Nørre Galten og Vissing kirker. Samt underviser i sang.

Lone Boyd er uddannet rytmisk sanger fra det Jyske Musikkonservatorium. Lone er gift med afroamerikaner Gregory Boyd, som også er professionel musiker. Sammen har de tre drenge. Lone er datter af dansktop parret Lis og Per.

Lone har ledt gospelkor i 10 år og har et stort hjerte for gospelmusikken og dens budskab.

 

 

 

Beskrivelse af pianisten

Ved vores klaver sidder Kristian Larsen. Kristian bor i Århus og har været aktiv i det danske gospelmiljø i de sidste 5 år. Kristian har spillet både fast og løst med en lang række forskellige kor i Aarhus, Horsens og omegn foruden en række af andre musikprojekter, som han engagerer sig i.

Når Kristian ikke spiller hos os, studerer han datalogi på Århus Universitet.

 

 

 

Kommende arrangementer