Du er her:

​Gospel Happy Moments

Beskrivelse af koret

Gospel Happy Moments øver i Odder Sognekirke hver tirsdag kl. 19-21. Koret havde sin opstart i november 2013 og består af ca. 30 sangere. Koret ledes af Lone Boyd og akkompagneres af pianisten, Jonas Kirk Dejgaard.

Lone er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har mange års erfaring med ledelse af gospelkor og er professionel jazzsanger med stort hjerte for den autentiske gospelmusik og dens budskab.

Vores kor er et frirum. To timer hver tirsdag aften fyldes vi med livsglæde og ambition. Det er dejligt at opleve gospelsangen, fordi musikken og tekstens budskab henvender sig til os alle. Når vi synger, er vi som én stor familie. Vi får energi, vi glæder os over at være sammen om musikken og lægger hverdagens udfordringer bag os i de to timer, vi er sammen.

Der optages nye medlemmer i januar og august.

Der er ikke krav om nodekendskab, og der er ikke optagelsesprøve, men det er et krav, at man kan synge rent.

Jonas Kirk Dejgaard er 22 år gammel og bosat i Aarhus, hvor han studerer litteraturhistorie på universitet. Desuden er Jonas et kendt ansigt i det unge opblomstrende musikmiljø. Han har gået på MGK Østjylland som rytmisk saxofonist og er en fast del af bigbandet Danish Youth Jazz Orchestra og saxofonkvartetten Saxmania. Jonas har fået sin gospeltræning i det Horsens baserede kor The Northern Lights gospelkor, hvor han som 18-årig blev ansat som huspianist. Siden da har han ernæret sig som udøvende musiker og som underviser.

Korets navn

Gospel Happy Moments

Øvested

Odder Sognekirke

Øvestedets adresse, postnr og by

Kirkesti 1, 8300 Odder

Korlederens navn

Lone Boyd

Beskrivelse af korlederen

Gospelkoret ledes af den dygtige og anekendte jazz- og gospelsangerinde, Lone Boyd, som også leder søsterkoret Joyful Noice i Immanuelskirken i Århus. Derudover er Lone kirkesanger og korleder i Skt.Pauls, Over Hadsten, Nørre Galten og Vissing kirker. Samt underviser i sang.

Lone Boyd er uddannet rytmisk sanger fra det Jyske Musikkonservatorium. Lone er gift med afroamerikaner Gregory Boyd, som også er professionel musiker. Sammen har de tre drenge. Lone er datter af dansktop parret Lis og Per.

Lone har ledt gospelkor i 10 år og har et stort hjerte for gospelmusikken og dens budskab.

Beskrivelse af pianisten

Jonas Kirk Dejgaard.