Du er her:

Odder Kantori

Hvem er vi:

Et voksenkor med ca. 25 sangere. Et korfællesskab med plads til alle der glædes over flerstemmig korsang. Vi ønsker at arbejde engageret og seriøst med musikken, samtidig med at vi kan grine med hinanden. Vi har en vision om at være med til at berige kirkelivet i Odder med god musik og sang.

Hvad synger vi:

Vi synger danske sange og salmer og lettere korværker som mest er udenlandske.

Hvor synger vi:

Vi øver i korlokalet på 1. sal i kirkecentret hver tirsdag kl. 18.30 – 20.30.

Vi afholder 2 til 4 koncerter om året, fortrinsvis i Odder sognekirke.

Hvem kan være med

Har du lyst til at synge i Odde Kantori, så mød op til en korprøve og se om det er noget for dig. Korerfaring og nodekendskab er en fordel, men det kan læres.

Det koster ikke noget at synge i koret.

Kontaktperson for nye korister Liljan Mortensen tlf. 3166 8599

Søndagssang m.v.:

Som medlemmerne af koret bliver du tilbudt at syng med som sanger til søndagens gudstjenester og til øvrige kirkelige handlinger.

Medvirken foregår på frivillig basis, når man har mulighed og lyst og det er ulønnet.

Søndagssangerne øver om søndagen fra kl. 9.30. Der er mulighed for at se tekster og høre melodier til salmerne på www.dendanskesalmenbogonline.dk

Kontaktperson ved tjenester korleder